top of page

ROUTE1

De Voyeur

Na een korte introductie van onze kant gaat u met uw groep zelf op pad om het mysterie rondom de voyeur te ontrafelen. Met oog voor detail en een frisse blik dwaalt over de paden die hij ooit belopen heeft en leert u kijken naar hetgeen de voyeur ooit zag. Door de nodige breinbrekers te kraken kunt u uiteindelijk de voyeur ontmaskeren.

Kosten: 60 euro per groep       
Duur route: 75 minuten
Leeftijd: Deze route zit vol met puzzels en is geschikt vanaf vijftien jaar.

Beschikbare data:

Vanaf voorjaar 2024 op de donderdagavond.

De Voyeur kan altijd op donderdagavond geboekt worden. Wil jij liever een ander moment? Vanaf 2 of meer groepen plannen wij met liefde een alternatieve datum voor je in! Mail ons voor overleg.

Tijden: in overleg, de eerste groep start om 19.00

Teamuitje? Onze routes zijn uitermate geschikt voor grotere groepen. In kleine groepjes strijden jullie met en tegen elkaar voor de snelste tijd! Wij zijn hierin heel flexibel qua planning, mail of bel ons voor de mogelijkheden.


(N.B. bij grote belangstelling gaan we ook op andere avonden lopen)

Hoe boekt u een route?

Stel een groepje samen van 3 tot 6 deelnemers en stuur een mailtje naar: escaperoute.gooi@gmail.com voor een boeking. Laat ons weten welke datum of data u de route kunt doen en dan laten wij u weten welke tijden er beschikbaar zijn. Als tijd en datum akkoord zijn krijgt u een betaalverzoek. Vervolgens ontvangt u per mail alles wat u nodig heeft om de route alvast voor te bereiden.

bottom of page