top of page

ROUTE 2

De Trip van Tinus

Deze route neemt u mee door een stuk natuur naar een bijzondere locatie waar de nogal aparte Tinus een tijdje verplicht moest verblijven. Met zijn notitieboek in de hand zult u deze route moeten volbrengen met goed zoek- en vindwerk.

Wij ontvangen u bij de start voor een korte introductie en starten dan eerste spel. Dan gaat de route van start en zullen wij met u in contact blijven d.m.v. een groepsapp. Aan het einde van de route vangen we jullie weer op voor een bijzonder slotspel. Wie kan de Trip van Tinus volbrengen?

Kosten: 60 euro per groep       
Duur route: 90 minuten
Leeftijd: Deze route vraagt om zoekwerk en een paar puzzels en is geschikt vanaf twaalf jaar.

Beschikbare data:

Vanaf voorjaar 2024 op zondagmiddag.

De Trip van Tinus kan altijd op zondagmiddag geboekt worden. Wil jij liever een ander moment? Vanaf 2 of meer groepen plannen wij met liefde een alternatieve datum voor je in! Mail ons voor overleg.

Tijden: in overleg, de eerste groep start om 13.00

Teamuitje? Onze routes zijn uitermate geschikt voor grotere groepen. In kleine groepjes strijden jullie met en tegen elkaar voor de snelste tijd! Wij zijn hierin heel flexibel qua planning, mail of bel ons voor de mogelijkheden.

(N.B. bij grote belangstelling gaan we ook op andere dagen lopen)

Hoe boekt u een route:

Stel een groepje samen van 3 tot 6 deelnemers en stuur een mailtje naar: escaperoute.gooi@gmail.com voor een boeking. Laat ons weten welke datum of data u de route kunt doen en dan laten wij u weten welke tijden er beschikbaar zijn. Als tijd en datum akkoord zijn krijgt u een betaalverzoek. Vervolgens ontvangt u per mail alles wat u nodig heeft om de route alvast voor te bereiden.

bottom of page