1/3

ROUTE 3

Het geheim van Sypesteyn

Voor deze route nodigen wij u uit in de tuinen van Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht om ‘undercover’ op zoek te gaan naar het geheim van de jonkheer die hier jaren lang woonde. Met een kaart in de hand zult u de hele tuin moeten ontdekken tot u uiteindelijk weet wat het geheim zal zijn.

Wij ontvangen u bij de start voor een korte introductie en starten dan eerste spel. Dan duikt u met uw groep de prachtige kasteeltuin in. Aan het einde van de route vangen we jullie weer op voor een bijzonder slotspel. Kunt u het geheim ontrafelen?

Kosten: 15 euro per persoon (De prijs is inclusief toegang tot de tuinen. Na de route kunt u dus nog onbeperkt rondkijken.)
Duur route: 75 minuten
Leeftijd: Deze route vraagt vooral om zoekwerk en is geschikt voor deelnemers vanaf tien jaar oud

Beschikbare data:
Woensdag 26 aug.

Woensdag 2, 9, 16, 23, 30 sept. Zaterdag 12 sept.

Woensdag 7, 14, 21, 28 oktober
Tijden: in overleg. De eerste groep start om 11 uur

(N.B. bij grote belangstelling gaan we ook op andere dagen lopen)

Hoe boek je een route:

Stel een groepje samen van 3 tot 6 deelnemers en stuur een mailtje naar: escaperoute.gooi@gmail.com voor een boeking. Laat ons weten welke datum of data u de route kunt doen en dan laten wij u weten welke tijden er beschikbaar zijn. Als tijd en datum akkoord zijn krijgt u een betaalverzoek. Vervolgens ontvangt u per mail alles wat u nodig heeft om de route alvast voor te bereiden.

Contact:

T: 06-15492390

M: escaperoute.gooi@gmail.com

  • Gray Instagram Icon

© 2020 by Eva Kasbergen

CONTACT US: